08 - 503 05 300
Kontakta oss

Nyheter

Ända sedan grundandet 1912 har Cyklop varit engagerad i professionell och stabil förpackning av dina produkter. Våra förpackningsmaskiner kan användas i alla branscher, för alla förpackningsproblem. Förutom förpackningsmaskiner och förpackningsutrustning erbjuder vi förbrukningsmaterial som är perfekt anpassade till maskinerna. Vi erbjuder rätt förpackningslösning för alla förpackningskrav: från sträckfilmsmaskiner till bandningsmaskiner, tejpmaskiner och snörmaskiner samt codningssystem, vi kan hjälpa dig med allt. I våra kund-case kan du hitta flera exempel på våra förpackningslösningar.

Vi erbjuder helautomatiska maskiner i alla produktkategorier, såväl som manuella maskiner och halvautomatiska maskiner. På så sätt har du den perfekta förpackningsmaskinen eller den perfekta förpackningsenheten till hands för varje jobb. Transportförpackningen som appliceras med våra maskiner och material erbjuder säkring och skydd av dina produkter till det lägsta priset. För att komma till den bästa lösningen granskar vi din förpackningsprocess tillsammans, varefter vi avgör vad som är den bästa lösningen för din produkt. Från inköp och leverans till support med nödvändigt maskinunderhåll: vi är där för dig.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase