08 - 503 05 300
Kontakta oss

Hållbar tejpning

Papperstejp: Helt återvinningsbar

Ofta försluts lådor och förpackningar med PP- eller PVC-tejp som inte är återvinningsbart. För att återvinna kartongerna efter användning måste du först avlägsna plasttejpen från kartongerna. Detta gör att de använda kartongerna ofta inte återvinns.

Att försluta lådor med hållbar papperstejp löser problemet. Den använda förpackningen blir då helt återvinningsbar efter användning. Kontakta oss så berättar vi mer om fördelarna med papperstejp.

Ergonomiskt arbete bidrar till mindre frånvaro

Att tejpa lådor för hand belastar handleden. Vid sådana monotona rörelser och fysisk belastning på handleden för att skära av tejpen kan ofta bli smärtsamt. Dessutom använder manuell tejpning ofta mer tejp än nödvändigt för att säkerställa att förpackningen förblir ordentligt försluten.

Att försluta lådor med en maskin eller bordsdispenser eliminerar ovanstående nackdelar. En bordsdispenser skär av tejpen till rätt längd, så att den bara behöver fästas på lådan. I den här videon kan du se skillnaden mellan manuell tejpning och tejpning med en bordsdispenser. Detta förhindrar överbelastning på grund av tryck på handleden. En lådförslutare klistrar fast tejpen på lådan, så att ännu mindre fysiskt arbete krävs. En ytterligare fördel är att tejpning med en dispenser eller maskin sparar tid!

Inget mer avfall

Att arbeta med en boxförslutare eller tejpdispenser förhindrar slöseri med tejp. Då tejpen är skuren till exakta storleken på kartongen eller förpackningen kommer det inte användas mer tejp än nödvändigt. Med bordsautomater kan man justera längderna på tejpen för rätt längd för ert gods, som sedan matas ut med en knapptryckning. Halvautomatiska och helautomatiska lådförslutare läser av storleken på lådan och kapar på så sätt önskad längd.

Var effektiv!

Att försluta lådor med en bordsdispenser är redan ett stort steg inom automatiseringsområdet. Genom att investera i en tejpmaskin utvecklar du din förpackningsprocess. Vår CT 103 SD är instegsmaskinen för tejpning av lådor. Genom att investera i denna maskin kommer din förpackningsprocess att gå snabbare och smidigare och resultatet blir mer professionellt, vilket uppskattas av kunden.

Vi kan också hjälpa dig med dina utskriftsbehov genom att ansluta en bläckstråleskrivare till maskinen, så att du direkt kan koda streckkoder och information på kartongen.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase