08 - 503 05 300
Kontakta oss

Industri - Logistik

Kombinerade pallar

Inom logistik packas ofta olika typer av gods på en pall. Denna blandade pall måste naturligtvis stabiliseras och säkras innan transport. Sträckfilmning är den perfekta lösningen för denna typ av pallgods. Cyklop tillverkar och levererar olika typer av maskiner som sträckfilmar snabbt och effektivt. En sträckfilmsmaskin med hög film försträckning betalar sig ofta mycket snabbt!

Ergonomiskt arbete

Produkter som lagras och levereras är ofta packade på pall insvept i sträckfilm. Denna pallinsvepning görs dock ofta manuellt med handavrullare. Lagerpersonalen fäster filmen och går därefter runt pallen i många varv. Detta tar inte bara lång tid utan är också mycket ansträngande för personalen, särskilt då många pall skall svepas med sträckfilm. Resultatet för personalen är allt för ofta yrsel och ryggvärk, genom att använda en sträckfilmsmaskin kan dessa problem helt undvikas.

För mer än 10 st pall per dag rekommenderas användning av en halvautomatisk sträckfilmsmaskin. Förutom hälsoaspekterna för er personal görs också en stor tidsbesparing med sträckfilmningen.

Mobilt & flexibelt arbete

Det är inte alltid önskvärt eller möjligt att sträckfilma pall på en fast plats. Exempelvis kan låga volymer på flera packningsstationer göra en fast installation för dyr. Stora variationer på pallgodset kan också göra en fast installerad maskin opraktisk.

I dessa fall är en sträckfilmningsrobot den optimala lösningen. Detta är en maskin som självständigt kör runt pallen och sveper in godset med sträckfilm. Den största fördelen med en sträckfilmsrobot är dess stora flexibilitet. Maskinen drivs med ett internt batteri och kan mycket enkelt förflyttas mellan olika lagerplatser för sträckfilmning.

Vill du veta mer om sträckfilmsrobotar? Kontakta oss!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase