08 - 503 05 300
Kontakta oss

OM CYKLOP

VILKA ÄR VI?

Cyklop AB är ett dotterbolag till Cyklop International, en världsomspännande producent och leverantör av förpackningssystem och material.

Tack vare vår kompetens och våra produkter kan vi erbjuda våra kunder optimala lösningar för lastsäkerhet vid interna och externa transporter, där fokus ligger på trygg och säker transport av gods. Vi levererar lösningar skräddarsydda för marknaden; handverktyg, maskiner och system, förbrukningsmaterial speciellt konstruerade för dessa, professionell rådgivning, projektteknik och enastående teknisk service.

Vi håller vad vi lovar!

Vi på Cyklop strävar efter att göra vardagen enklare och bättre för våra kunder, varje dag, året runt. Det spelar ingen roll om du arbetar med försäljning, produktion eller på lagret. Vi är personer som håller vårt ord, är ärliga och mycket drivna att leverera bra och kostnadseffektiva lösningar. På Cyklop tar vi våra affärsrelationer på största allvar. Vi arbetar nära dig som kund för att erbjuda högsta möjliga service och kundnytta. Vi är innovativa och är inte nöjda förrän du som kund också är 100% nöjd. Vår interna företagskultur är öppen och varm och präglas av en vilja att alltid vara en trogen och säker partner att arbeta med.

Skräddarsydda lösningar

Tillsammans kommer vi att undersöka din förpackningsprocess och identifiera den bästa lösningen för din produkt. Vi guidar dig från inköp till leverans och vi tillhandahåller löpande support för underhållskravet av maskinen. Oavsett om du bandar, märker, tejpar, snörbinder eller sträckfilmar – vi hjälper dig till den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

 

Skicka e-post eller ring oss för råd utan förpliktelser, vi hjälper dig gärna!

Professionell service

Vår serviceavdelning guidar och ger dig stöd från det ögonblick som din maskin levereras med avseende på installation, teknisk instruktion, användarråd, nödvändigt underhåll och leverans av reservdelar. Skulle något gå fel, garanterar vi att svara snabbt. Vill du helst göra underhållet själv? Vi hjälper dig med det också – de flesta delarna kan levereras nästan omedelbart.

Vill du veta mer om installation, underhåll, hjälp med ett fel eller leverans av delar? Titta gärna på vår service-sida.

Stark inom automation

Anpassningar av en standardprodukt, en skräddarsydd lösning eller ett automationsprojekt? Vi hjälper till och är med dig hela vägen! Vårt mål är att du som kund ska vara 100% nöjd. Dessa typer av projekt hanteras av våra erfarna projektledare, ingenjörer och mjukvaruexperter. Detta team kommer att konsultera dig i stor utsträckning för att göra en detaljerad analys och lägga fram ett konkret projektförslag så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Klicka här för att se ett antal projekt som utförts av oss.

Vill du kontakta vårt projektteam? Ring eller mejla oss!

Uppdrag & Vision

Vårt uppdrag är att vara den ledande globala samarbetspartnern för era förpackningsbehov. Cyklop ska driva utvecklingen av utrustning och tekniska tjänster för att skapa en överlägsen pålitlighet till konkurrenskraftiga priser. Våra ledord är kvalitet, professionalism och kundnytta.

 

Läs allt om vårt uppdrag och vision.

CYKLOP GUIDAR ER GENOM HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅDGIVNING, INKÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Över 100 års erfarenhet!

Vi har varit verksamma inom förpackningsindustrin i över 100 år! Från konstruktion till produktion i våra egna fabriker – och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Vi arbetar för såväl stora som små kunder i alla branscher. Med vår långa och breda erfarenhet kan ni känna er trygga med att vi tar fram den bästa lösningen för just era behov.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase