08 - 503 05 300
Kontakta oss

Industri - Webshop

Förslutning av lådor

Under packningsprocessen är det viktigt att fraktlådan är ordentligt förseglad för att säkerställa säker transport. Detta så varorna kommer fram till kunden i oskadat skick. Noggrann och säker försegling av en låda är enkelt att uppnå, men det finns vissa saker som måste beaktas. Vilken tejp är bäst för godset och hur skall den appliceras, med vilket verktyg och hur kan det göras snabbast? Vid oväntat hög paketvolym är det bra att ha bedömt dessa frågor i förväg.

Fraktlådor kan förseglas på tre olika sätt: manuellt, med en tejpdispenser eller med en tejpmaskin. Vilken tejp som är bäst att använda beror på faktorer som vikten på lådmaterialet och flikspänningen. Tejp kan också användas som ett bra sätt att förhindra stöld under leverans.

Codingskrift på förpackning

Information kan snabbt och flexibelt föras över till en förpackning genom att använda en codingskrivare. Exempel på information som kan skrivas ut är; bäst-före datum, kontaktuppgifter på en fraktlåda, logotyp eller adressen till en webshop. Produkten kan också förses med streckkod, QR-kod eller typ/serienummer. De två primära teknikerna för codingskrift är termisk bläckstråleskrivning och kontinuerlig bläckstråleskrivning. Vilken lösning som passar er bestäms av önskad utskriftshastighet, mängden information som ska skrivas och materialet som du vill skriva ut på. En bra codingutskrift ger ett mycket professionellt utseende på ert gods. Cyklop kan erbjuda lösningar för enstaka paket per dag till stora volymer genom automatiserade tillverkningslinjer.

Bandning av förpackningar

Bandning med PP/PET-band är en mycket lämplig förslutningsteknik för lådor och kartonger. Det är billigt, snabbt att applicera, mycket starkt och snedvrider inte förpackningen som bandas. Det är idealiskt för stora och tunga kartonger och kan också användas som ett sätt att förmedla information genom att trycka text på bandet. Band finns i olika kvaliteter, storlekar och färger och kan användas med manuella handverktyg eller med en automatisk bandningsmaskin. Bandningsförslutning är lämpligt att använda på alla paketvolymer, stora som små.

Vill du veta mer om Cyklops bandningslösningar? Kontakta oss idag!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase