08 - 503 05 300
Kontakta oss

Cyklop Service

Vi hjälper dig!

Oavsett om du behöver hjälp med att välja produkter, maskininstallation, regelbundet underhåll eller hjälp med ett maskinfel står vi redo för att hjälpa till.

 

Cyklop ger dig professionell och säker service!

Vår serviceavdelning i Stockholm är bemannad av erfaren personal som ofta kan ge råd och lösningar via telefon. Vårt team av över tio erfarna servicetekniker är placerade runt om i Sverige och kan snabbt hjälpa er på plats med reparationer och installation. Våra teknikers servicebilar är utrustade med de vanligaste reservdelarna så ni snabbt kan få igång era maskiner vid ett servicebesök.

Kontakta vårt serviceteam här

Flexibel hyra!

Att köpa en maskin är sannolikt den mest ekonomiska lösningen för era behov. I de fall där man inte kan eller vill binda upp kapital i en maskininvestering kan Cyklop under vissa förutsättningar hyra ut en maskin till ert företag. Vi kan även erbjuda maskiner på leasingavtal om så skulle önskas.
Om du hyr en maskin med serviceavtal vet du exakt vad som ingår: en månadsavgift, inklusive slitagedelar, till ett fast pris.

Vill du ha mer information om uthyrning av utrustning eller maskiner? Vänligen kontakta oss via 08-503 05 300 eller order@cyklop.se.

Krävs Anpassning?

Behöver en maskin byggas om? Cyklop erbjuder, förutom olika standardalternativ, möjlighet till kundanpassningar av nästan alla våra maskinmodeller. Kundanpassningar genomförs givetvis i nära samråd med dig. Kontakta oss med era önskemål så kommer en av våra projektledare att hjälpa er med en passande lösning.

 

Vi tar fram lösningar som passar er verksamhet!

Kontakta oss för information.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase