08 - 503 05 300
Kontakta oss

Hållbara utskrifter

Reducering av plast

Bäst före-datum, produktinformation eller streckkoder trycks vanligtvis på klistermärken som sedan klistras på förpackningen. Uppgifterna på etiketterna är viktiga för slutkunden, vilket gör det oumbärligt. Det finns dock ett sätt att använda mindre plast (klistermärken), nämligen att man trycker informationen direkt på kartongen eller förpackningen. Våra industriella bläckstråleskrivare skriver ut information tydligt, snabbt och utan användning av etikett. Genom att ersätta de förtryckta etiketterna med tryck direkt på förpackningen sparar du inte bara på plastförbrukning utan den ger dig också mycket flexibilitet.

Vill du fortfarande använda etiketter och spara plast? Det är också möjligt! Förutom att trycka direkt på förpackningar lämpar sig våra skrivare även för utskrift på små etiketter. All nödvändig information kan tryckas på den lilla etiketten, utan att göra avkall på kvaliteten. På så sätt gör du ett bidrag till att minska plasten.

Flexibelt tryck

Våra kodningssystem är lätta att använda, vilket gör det enkelt att växla mellan den information som ska skrivas ut. Etiketter och klistermärken behöver inte längre skrivas ut i förväg. Ingen restprodukt blir kvar och förpackningsprocessen är mycket mer flexibel. Bläckstråleskrivarna kan manövreras med hjälp av en Bluetooth-anslutning. Du kan ändra ditt meddelande på några sekunder.

Spara på bläck

Våra bläckstråleskrivare är justerade på ett sådant sätt att bläck och thinner blandas perfekt, så att rätt bläcktjocklek och utskrift uppnås. När bläcket appliceras på produkten samlas överskottsbläcket upp och återförs till cirkulation. På så sätt får du ut det mesta av bläcket och inget bläck går till spillo.

Låga underhållskostnader

Förutom högkvalitativa utskrifter erbjuder våra senaste kodningssystem också hög tillförlitlighet. Underhålls- och reparationskostnaderna har reducerats till praktiskt taget noll. Eftersom det krävs lite underhåll behöver inte produktionen avbrytas och stilleståndet minskas. Om underhåll krävs kan du enkelt göra det själv med hjälp av våra servicefilmer. Vi visar också hur de vanligaste felen enkelt kan lösas. Detta sparar dig värdefull tid och pengar men skulle det behövas är vår serviceavdelning redo att hjälpa dig.
announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase