08 - 503 05 300
Kontakta oss

Hållbar förpackning

Hållbarhet idag

Konsumenter och företag blir mer medvetna och i takt med det så ställs högre krav på företag och deras produkter. Många ser hållbarhetsarbete som en allt viktigare faktor för att göra världen till en bättre plats. Vi på Cyklop är inget undantag och ställer därför högre krav på våra arbetssätt och produkter. Vi vill bidra till förminskat förpackningsavfall och uppmuntra till återvinning och ergonomiskt arbete. Att byta till ett miljövänligt arbete och förpackning behöver inte vara svårt!

Olika sätt att bli mer hållbar

Att arbeta mer hållbart kan göras på olika sätt. Exempelvis kan förpackningsmaterialet anpassas till en återvinningsbar variant, mer ergonomiskt arbete kan bidra till mindre frånvaro och automatiseringen av förpackningsprocessen kan ge ett bra bidrag på sikt. Hållbarhet är olika för alla företag.

Vi hjälper dig att bli mer hållbar

Inom varje produktkategori har vi produkter som kan hjälpa dig på vägen mot att göra din förpackningsprocess mer hållbar. Självklart kan vi ge dig råd i detta med hänsyn till dina önskemål och behov. Tillsammans tittar vi på din förpackningsprocess och tar fram den bästa och mest hållbara lösningen för dig. Vi guidar dig från köp till leverans och vi stöttar dig med nödvändigt maskinunderhåll.

Kontakta oss för mer information.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase