08 - 503 05 300
Kontakta oss

Verkstad - handapparater

Snabb Hjälp

Om du inte kan göra en reparation själv hjälper vi dig gärna. Med reservation för behov av specialreservdelar strävar vi efter att alla reparationsärenden skall skickas tillbaka till kund inom 5 arbetsdagar.

När en maskin kommer till oss för reparation gör vi även en komplett kontroll av alla maskinfunktioner. Vi lämnar också garanti på alla våra reparationer.

Fyll i nedanstående formulär för att boka reparation. Efter detta kommer du få ett mejl med vidare instruktioner.

Reparationsprocessen

Om du har skickat oss en produkt för reparation kommer vi i ett första steg analysera problemet. Om vår tekniker bedömer att reparationskostnaden är omfattande och en nyinvestering bör övervägas som alternativ kontaktar vi dig. I annat fall repareras produkten omedelbart och returneras till dig så fort som möjligt. Om du begärt ett kostnadsförslag får du detta innan reparationen påbörjas och så fort vi fått ett godkännande påbörjas reparationen. Om du inte godkänner kostnadsförslaget fakturerar vi en undersökningskostnad på 500 kr och returnerar maskinen till dig. Vid köp av en ny maskin drar vi av undersökningskostnaden på priset.

För att reparationen ska gå fort och enkelt ber vi dig att fylla i formuläret nedan. Du får då ett mejl från oss med vidare instruktioner.

Låneutrustning

Då ni sannolikt har stort behov av maskinen eller verktyget som ni skickat på reparation försöker vi alltid reparera och returnera produkten till er så fort som möjligt. I de fall där vi behöver längre tid för reparationen, exempelvis när icke lagerförda reservdelar behövs, kan vi ibland erbjuda tillfällig låneutrustning.

Vänligen kontakta oss för mer information via 08 – 503 05 351 eller service.cyklop@cyklop.se.

SE SE Repairs form

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase