08 - 503 05 300
Kontakta oss

Kultur på Cyklop

VILKA ÄR VI?

Cyklop är ett företag med karaktär och lång historia. Allt började 1912 med en idé, lite mod och en pionjäranda. Detta ledde till att Emil Hoffman grundade Cyklop i Köln. Många produktinnovationer och patenterade uppfinningar var grunden för snabb tillväxt och en fokuserad strategi för expansion av det unga företaget. På så sätt etablerade företaget snabbt ett enastående rykte som en expert och marknadsledare inom förpackningsindustrin.

Cyklop är verksamt över hela förpackningskedjan i olika branscher. Samtidigt har Cyklop över 25 filialer över hela världen med representanter i alla länder. Cyklop AB är en självständigt verksam del av Cyklop International. Med nu cirka 60 anställda försöker vi förse våra kunder med de bästa förpackningslösningarna varje dag.

Oavsett vad vi är för ett företag så gör människorna Cyklop det till vad det är idag. Vi beskriver oss själva som jordnära, hårt arbetande medarbetare som gör allt för kunden. Även om vi inte är en familj, så finns det en familjeföretag-atmosfär. Vi firar gärna dina speciella ögonblick i livet tillsammans med dig, samtidigt som vi finns där för dig under svåra stunder.

VAD STÅR VI FÖR?

Inom Cyklop har vi tre pelare som vi står för och som vi anpassar våra mål och aktiviteter efter: våra kunder, våra medarbetare och vår avkastning.

Vad betyder detta? Du som (ny)anställd ska få bästa möjliga förutsättningar på jobbet. Vi strävar efter att alla ska njuta så mycket som möjligt av sin arbetsdag. Det ska finnas utrymme för utveckling, utrymme för att lära och det ska finnas många möjligheter till att växa. Utöver våra medarbetare så är kunden central, vi strävar efter att omsätta kundens önskemål till en så passande lösning som möjligt. Det kan vara vid köp av en ny maskin eller en komplett förpackningslinje, men också vid valet av rätt förpackningsmaterial eller vid användning av någon av våra utbildade servicetekniker. Den tredje pelaren inom Cyklop är vår avkastning. Dessa tre pelare bildar tillsammans våra mål som vi alltid strävar efter, där vi jobbar för att se till att allt får toppbetyg.

VÄXANDE ORGANISATION

Våra medarbetare är kärnan i vår växande organisation. Trots det dagliga vimlet är alla villiga att göra det lilla extra och det finns alltid möjlighet för en trevlig pratstund med en kollega eller möjlighet att knacka på hos någon av cheferna. Dörrarna är alltid öppna i vår platta, mysiga men ändå professionella organisationsstruktur. Medarbetarna uppskattar detta och det visar på förtroende gentemot kunderna. Våra kunder finns i alla möjliga branscher och våra maskiner används på olika sätt i olika processer.

Vi letar alltid efter nya talanger. Ta en titt på våra lediga tjänster för att se om det finns en tjänst som passar dig.

SPECIALISTER I EUROPA

Våra fabriker har varit aktiva i flera år och alla har sina olika specialiteter. Tillsammans med dem kan vi besvara alla frågor och på så vis erbjuda en lämplig lösning till våra kunder. Vi erbjuder ett helhetspaket för våra kunder: maskin, material & service. Tack vare vår expertis kan vi svara på kundernas efterfrågan på bästa sätt och vi vet också vad som händer på marknaden vad gäller utveckling och önskemål. Ingen fråga är för stor för oss! Då och då träffas alla våra säljare för att diskutera den senaste utvecklingen.

UTRYMME FÖR AVKOPPLING

Utöver arbetet finns det också tid för roliga aktiviteter. Varje sommar har vi en sommarfest, och på julen njuter vi av julbord tillsammans och blickar tillbaka på året. Det anordnas även aktiviteter flera gånger om året för att lära känna kollegorna ännu bättre.

Förmåner som anställd på Cyklop AB

  • Bolaget är medlem i Stål- och Metallförbundet och följer därmed kollektivavtalet för sina anställda.
  • Tjänstepension enligt kollektivavtal.
  • Friskvårdsbidrag erbjuds till samtliga anställda.
  • Terminalglasögon: Företaget bidrar upp till ett visst belopp för de som är berättigade till terminalglasögon.
  • Förmånsbil för resande personal.
announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase