08 - 503 05 300
Kontakta oss

HISTORIA

Mer än 100 år av erfarenhet

Allt började 1912 med en idé, lite mod och en pionjäranda. Detta leder till att Emil Hoffman grundar Cyklop i Köln, Tyskland där det globala huvudkontoret fortfarande finns. Många produktinnovationer och patenterade uppfinningar var grunden för snabb tillväxt och en fokuserad strategi för expansion av det unga företaget. På så sätt etablerade företaget snabbt ett enastående rykte som en expert och marknadsledare inom förpackningsindustrin.

Sedan dess har Cyklop vuxit snabbt och utvecklat ett brett utbud av förpackningssystem och lösningar, eftersom det byggdes upp kunskap inom områdena sträckfilmning, bandning, tejpning, märkning och snörbindning.

Framsteg genom innovation

Innovation har alltid varit grunden för Cyklops framgång. Direkt från början med “Gloria”-plomben, den patenterade plombförslutaren. Eller det revolutionerande kombinationsverktyget för samtidig åtdragning och förslutning. Dessa produkter var grundpelaren för framgången Cyklop hade i början av sin skapelse.

De mer än 400 patenten under företagets historia illustrerar företagets styrka av innovation. Vår fortsatta framgång bygger också på kontinuerligt kundfokus. Vi forskar, utvecklar och testar i våra egna fabriker, alltid med våra kunder som utgångspunkt. Slutresultatet är fördjupad kunskap och kundorienterade lösningar. Detta har gjort Cyklop till en av världens ledande spelare i över ett sekel.

Cyklop idag, ett världsomspännande företag

Cyklop har alltid varit ett av de viktigaste varumärkena inom förpackningsindustrin och är det fortfarande idag. Huvudkontoret ligger i Köln, där en viktig del av produktionen utförs, och det är också platsen för det globala forsknings- och utvecklingscentret. Dessutom har Cyklop ytterligare 15 fabriker och produktionsanläggningar i Spanien, Italien, Sverige, Nederländerna, Thailand och Brasilien.

Cyklop har direkt representation i 19 länder och via sina agenturer och distributionspartners tillgång till över 50 länder. Med mer än 750 anställda över hela världen hjälper vi kunder på alla kontinenter.

Klicka här för kontaktuppgifter för alla våra platser.

CYKLOP GUIDAR ER GENOM HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅDGIVNING, INKÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Mer än 100 års erfarenhet

Vi har arbetat inom förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från konstruktion till produktion i våra egna fabriker och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Vi arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher. Vi har verkligen sett allt.

Nyfiken om våra historier? Kontakta oss!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase