08 - 503 05 300
Kontakta oss

HÅLLBARHET

Socialt Ansvarstagande

För Cyklop är företagets samhällsansvar, Corporate Social Responsibility, ett viktigt område. Vi tar ansvar för effekterna av vår verksamhet för människor och miljö. Läs nedan hur vi tolkar detta när det gäller sociala (Människor), ekologiska (Miljö) och ekonomiska (Lönsamhet) områden.

Människor

Cyklop har en mänsklig personalpolitik. Att ta väl hand om vår personal betyder att de blir hälsosammare och mer motiverade, något som är mycket viktigt då de är kärnan i vår verksamhet och gör skillnaden i allt vi gör. För Cyklop är utveckling med hjälp av utbildning och kontinuerlig uppmärksamhet för personalens hälsa och säkerhet avgörande. Vi stimulerar kunskapsöverföring från erfaren personal till den yngre generationen. Cyklop är ett företag som är kända för sina utbildningsprogram, där nybörjare utbildas av erfarna experter för att bli professionella fackmän. Vi tar också hand om de personer som arbetar för våra kunder genom att visa hur tungt och slitsamt arbete kan göras enklare och säkrare.

Miljö

Cyklop ser på miljön och samhället på olika sätt.

Vårt förbrukningsmaterial, maskiner och förpackningssystem tillverkas med hållbarhet som en av grundprinciperna: vi uppmärksammar energiförbrukning, materialåtgång och användarvänlighet. Vårt yttersta mål är att producera en bra produkt av rätt kvalitet, till rätt pris och med lägsta möjliga miljöpåverkan.

Vi strävar ständigt efter mer hållbarhet. Investeringar i energibesparande system som noggrant sorterar vårt eget avfall minskar vår egen energiförbrukning. Cyklop som är producent av bandningsmaterial är en av grundarna till KBV, en organisation som fokuserar på återvinning av plastförpackningar.

Lönsamhet

Cyklop är ett företag som är pålitligt, både för våra kunder och anställda. I över 100 år har vi hjälpt våra kunder med våra förpackningslösningar. Vi är en ekonomiskt sund och fortfarande oberoende familjeverksamhet med långsiktigt fokus. Vi är övertygade om vi är bra för våra anställda och våra kunder, och om vi ständigt levererar bra kvalitet kan vi fortsätta hjälpa dig under många år framöver.

CYKLOP GUIDAR ER GENOM HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅDGIVNING, INKÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Mer än 100 års erfarenhet

Vi har arbetat inom förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från konstruktion till produktion i våra egna fabriker och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Vi arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher. Vi har verkligen sett allt.

Nyfiken om våra historier? Kontakta oss!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase