Contact

Hur kan jag hjälpa dig?

Vi är tillgängliga måndag till torsdag 08.00 till 16.45 och fredag 08.00 till 15.00. Utanför dessa timmar kan du använda kontaktformuläret.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

SE SE Newsletter

Ett globalt företag

Cyklop idag, ett världsomspännande företag

Cyklop har alltid varit ett av de viktigaste varumärkena inom förpackningsindustrin och är det fortfarande idag. Huvudkontoret ligger i Köln, där en viktig del av produktionen utförs, och det är också platsen för det globala forsknings- och utvecklingscentret. Dessutom har Cyklop ytterligare 15 fabriker och produktionsanläggningar i Spanien, Italien, Sverige, Nederländerna, Kina och Brasilien.

Cyklop har direktrepresentation i 19 länder och via sina agenturer och distributionspartners tillgång till över 50 länder. Med mer än 750 anställda över hela världen hjälper vi kunder på alla kontinenter.

Du hittar kontaktuppgifterna för alla Cyklops filialer nedan.

CYKLOP GUIDAR ER GENOM HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅDGIVNING, INKÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Mer än 100 års erfarenhet

Vi har arbetat inom förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från konstruktion till produktion i våra egna fabriker och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Vi arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher. Vi har verkligen sett allt.

Nyfiken om våra historier? Kontakta oss!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase