08 - 503 05 300
Kontakta oss

Uppdrag, vision & våra kärnvärden

Uppdrag

Vårt uppdrag är att vara den ledande globala samarbetspartnern för era förpackningsbehov. Cyklop skall driva utvecklingen av utrustning och tekniska tjänster för att skapa en överlägsen pålitlighet till konkurrenskraftiga priser.

Vision

Vi erbjuder ett omfattande utbud av förpackningslösningar som består av systemteknik, utrustning, förbrukningsmaterial och tekniska tjänster som ger överlägsen pålitlighet och effektivitet med konkurrenskraftig prissättning. Vi strävar efter att förbättra våra kunders leveransprestanda genom att säkra gods under tillverkning och transport och genom detta minimera kostnaderna som uppstår vid godsskador. Våra lösningar hjälper till och förebygger säkerhetsincidenter. Vi arbetar med att skapa hållbara, säkra och ekonomiskt lönsamma lösningar och kan genom detta erbjuda våra kunder ett stort mervärde. Våra ledord är kvalitet, professionalism och kundnytta.

Kärnvärden

Vårt uppdrag och vår vision utmynnar i kärnvärden som är grunden för allt vi gör.

  • Vi främjar vår tillväxt genom en bra kundupplevelse
  • Vi arbetar professionellt och med branscherfarenhet
  • Vi är alltid tillförlitliga och håller det vi lovar
  • Vi levererar alltid kvalitet, både i produkter och kundbemötande.
  • Vi strävar efter att förstå våra kunders behov
  • Vi arbetar för att ständigt förbättra oss
  • Vi skall vara ett företag som du vill arbeta för och som våra kunder vill handla av

CYKLOP GUIDAR ER GENOM HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅDGIVNING, INKÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Mer än 100 års erfarenhet

Vi har arbetat inom förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från konstruktion till produktion i våra egna fabriker och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Vi arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher. Vi har verkligen sett allt.

Nyfiken om våra historier? Kontakta oss!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase