Kontakta

Hur kan jag hjälpa dig?

Vi är tillgängliga måndag till torsdag 08.00 till 16.45 och fredag 08.00 till 15.00. Utanför dessa timmar kan du använda kontaktformuläret.

Prenumerera på nyhetsbrevet!

SE SE Newsletter

Professionell rådgivning

Många års erfarenhet

Då utbudet av maskiner och förbrukningsmaterial är komplext finns Cyklops säljare och produktchefer till er förfogande för att hjälpa er hitta rätt emballeringslösning passande era behov.

Vårt team består av personer med många års erfarenhet inom olika branscher och har stor erfarenhet av olika emballeringslösningar.

Gemensamt Engagemang ger en bra lösning

Med våra produkter och kompetens erbjuder vi dig den bästa lösningen när det gäller lastsäkring vid intern och extern transport, med fokus på säker och oskadad transport av produkter.

Tillsammans med dig undersöker vi din förpackningsprocess och bestämmer den bästa lösningen för dig. Vi guidar dig från köpet till slutförandet och det nödvändiga underhållet. Oavsett om det är bandning, märkning, tejpning, snörbindning eller sträckfilmning: Vi är glada att ge dig råd om den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen!

Fyll i formuläret nedan eller ring 08-50305300.

SE SE Advice form

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase