Goliat – världens snabbaste emballeringsmaskin

  |  
Cyklop

Cyklops Goliat-sortiment erbjuder robusta, högpresterande maskiner som definitivt förbättrar driften på ditt företag.

Nedan är ett utförande som är en nyinstallerad anläggning. Läs mer om produkten här. På cyklop.se finns 3D-ritningar av samtliga maskiner som hjälper dig att se vilken maskin som passar i just din produktionslinje. Är du osäker på maskinval hjälper vi dig gärna, vi finns ett samtal bort.

Se Goliat utföra arbetet

Goliat-maskinerna finns i många olika utföranden och gemensamt för samtliga versioner är att de är snabba, driftsäkra och kostnadseffektiva. Se gärna vår video på en av våra Goliat-maskiner när den bandar på ett ytterst effektivt sätt.

Optimala lösningar

Med gedigen erfarenhet i branschen kan du som kund vara trygg i att du får bästa möjliga service och inköpsförslag baserat på ditt företags specifika behov. Cyklop erbjuder optimala lösningar för lastsäkring vid transporter, där tonvikten ligger på trygg och säker transport av gods. Vi erbjuder lösningar skräddarsydda för marknaden; handverktyg, maskiner och system, förbrukningsmaterial speciellt framtagna för dessa, professionell rådgivning, projektteknik och enastående teknisk service.

Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram den mest optimala lösningen till just ditt företags produktion.

Goliat film