Kampanj – Ampag Speed och pappersband!

  |  
Cyklop

Ampagspeed.header

Kampanjen gäller mellan 29/2-30/4 2024.

Just nu har vi kampanjpriser på både Ampag Speed och pappersband! Passa på att fylla upp ditt lager med pappersband eller investera i en effektfull automatisk bandningsmaskin där du kan välja mellan att banda med pappersband eller PP-band.

Visste du​​​​​​ ​​​​​att pappersband i de allra flesta fall kan ersätta PP-band? Att banda med pappersband på kartong är både ett stilrent och hållbart alternativ. Genom att bandet inte behöver separeras är det en miljövänligare lösning då det blir 100% återvinningsbart.

Pappersband – kampanjpris!
890:- per rulle, exklusive moms.
Våra pappersband är kostnadseffektiva, fukttåliga och ger en stark förslutning – och kan i de flesta fall ersätta bandning med PP-band som ett miljövänligare alternativ! Genom att pappersbandet är biologiskt nedbrytbart och går att återvinna till 100% har det en hållbarhetsmässig fördel.

Ampag Speed – kampanjpris!
80.900:- exklusive moms.
Ampag Speed är lämplig för att banda olika paket och produkter som lådor, postpaket och tidningsbuntar.
Den här maskinen passar dig som vill ha en pålitlig automatisk bandningsmaskin med enkel drift och låga underhållskrav. ​​​​​Ampag Speed är dessutom mycket effektiv och kan med sin höga hastighet uppnå 65 bandningar per minut. Se hur Ampag Speed fungerar här .

Läs mer om fördelarna, och varför ditt företag borde välja pappersband här!

Låter det intressant? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!
Telefon: 08 – 503 05 300
Mail: info@cyklop.se