Kampanj – CTT 300

  |  
Cyklop

Nyhetsbrev.header.mars
Kampanjen gäller mellan 4/4 – 31/5 2024. 

CTT 300 – kampanjpris!

Just nu har vi kampanjpris på CTT 300! Gör upp till 75% kostnads- och miljöbesparingar genom att investera i vår svensktillverkade sträckfilmsmaskin.

Med hjälp av det unika försträckningssystem Power Ecostretch+ kan filmen sträckas upp till 400% vilket innebär att en meter sträckfilm sträcks ut till hela fem meter. Den halvautomatiska sträckfilmsmaskinen har hög kapacitet och integrerad skärenhet – detta gör att CTT 300 är både tidsbesparande och kostnadseffektiv.

Maskinen är lämplig för att emballera upp till 60 – 80 pallar per dag med sträckfilm, och klarar även av att stabilisera mycket lätta och instabila pallar. Vid avslutad filmcykel skärs filmen av automatiskt vilket sparar tid och är ergonomiskt fördelaktigt för de anställda.

Med rätt inställningar och rätt typ av sträckfilm är det möjligt att spara både tid och materialkostnader. CTT 300 är enkel att använda eftersom maskinen är utrustad med en touch-skärm där inställningarna görs, och är även försedd med en sensor som automatiskt känner av lasthöjden. Valda inställningar kan sparas i upp till nio unika program för att underlätta byte mellan olika inställningar. Tillsammans med sin höga prestanda, automatiska styrning, höga försträckning och sitt låga underhåll ger maskinen en väldigt låg sträckfilmskostnad per pall.

Vill du veta mer, eller ta del av erbjudandet? Kontakta oss så hjälper vi dig!