Kampanj på Lapomatic tejpdispenser

  |  
Cyklop
Rityta 1

Kampanjen är giltig mellan 2/5-28/6 2024.

Kampanjpris på Lapomatic tejpdispenser!

Ta chansen och uppgradera till Lapomatic – den miljövänliga och prisvärda tejpdispensern för effektiv försegling av stora förpackningsvolymer. Med sin kraftfulla prestanda och enkla användning är Lapomatic det idealiska valet för lådförslutning.

En tejpmaskin är en miljövänlig investering till en låg kostnad. Genom att tejpdispensern minskar materialavfall och bidrar till ett mer ergonomiskt arbete så ökar både produktiviteten och hållbarheten. Eftersom både kartongen och den självhäftande tejpen kan återvinnas samtidigt är papperstejp för lådförslutning ett alternativ med lägre miljöpåverkan.

Papperstejpdispensern Lapomatic är en elektrisk dispenser för gummerad papperstejp med rivremsa. Dispensern har ett elektroniskt kontrollsystem vid skärning av papperstejpen. Som ett resultat avbryter maskinen den förinställda längden varje gång, även när upprepningsfunktionen är påslagen. Maskinen stängs av automatiskt efter 30 minuter utan användning – start med fotpedal finns som tillval.

Lapomatic är lämplig för förslutning av stora mängder av förpackningar. Dispensern är kraftfull, pålitlig, har en låg ljudnivå och en soft-touch kontrollpanel som gör den enkel att använda. Alla korrosionsutsatta komponenter är polerade, eller galvaniserade för att säkerställa en hållbar maskin med lågt underhåll och lång livslängd.

Vill du veta mer, eller ta del av erbjudandet? Kontakta oss så hjälper vi dig!