Sommarerbjudande: Högpresterande sträckfilmsmaskin

  |  
Cyklop

CTT 230 Sommarerbjudande

Vi på Cyklop är glada att kunna erbjuda dig ett riktigt härligt paketerbjudande nu till sommaren. Med vår kvalitativa sträckfilmsmaskin CTT 230 kan du optimera din emballeringsprocess och säkerställa att dina produkter når fram i perfekt skick. I detta paket ingår dessutom tillhörande ramp och emballage i detta fantastiska erbjudande, samt gratis igångkörning.

Paketerbjudandets pris: 88 000 kr! Slå till på detta fantastiska erbjudande som är tidsbegränsat över sommaren – gäller till och med sista augusti.

I paketet ingår:

  • Sträckfilmsmaskin CTT 230: Med vår CTT 230 får du en högpresterande och användarvänlig sträckfilmsmaskin. Den är konstruerad för att möta de mest krävande sträckfilmsapplikationerna och erbjuder enastående stabilitet och kraft. Läs mer om sträckfilmsmaskinen här.
  • Tillhörande ramp: För att underlätta hanteringen av produkter och förenkla lastningen har vi inkluderat en ramp i detta paketerbjudande. Rampsystemet är ergonomiskt utformat och möjliggör smidig förflyttning av produkter till och från sträckfilmsmaskinen. Du kan vara säker på att rampen är robust och säker, vilket bidrar till en mer effektiv och säker arbetsmiljö.
  • Emballage: Till detta kompletterar vi paketet med tillhörande emballagematerial som kommer möta dina krav på stabilitet, skydd och effektivitet.
  • Gratis igångkörning (värde 4000 kr)

Med detta paket förbättrar du din emballeringsprocess, optimerar dina logistikflöden och sparar tid, pengar och resurser.

Kontakta oss i dag för att dra nytta av detta exklusiva erbjudande!

CTT 230

CTT 230