08 - 503 05 300
Kontakta oss
  • Home
  • Snörbindning i olika industrier

Snörbindning i olika industrier

Cyklops snörbindningsmaskiner används i flera olika industrier, nedan har du några exempel ifrån verkliga livet. Naturligtvis finns det många fler industriområden där Cyklops snörbindningsmaskiner kan användas. Har du en fråga om detta, eller är du inte säker på att elastiska snörbindningsmaskiner kan användas i din verksamhet? Fråga en av våra produktspecialister!

Blomsterindustrin

Gummiband används främst inom blomindustrin. Blommorna matas genom maskinen och binds samman som ett knippe med hjälp av ett gummiband. Produkterna kan placeras på bordet manuellt, men den elastiska snörbindningsmaskinen kan också användas i en helt automatisk produktionslinje.

Här kan du se en video av en snörbindningsmaskin.

Ledningar & kablar

Förutom blomindustrin används Cyklop Snörbindningsmaskin också inom kabelindustrin. Kablarna rullas upp och placeras på ovansidan av bordet. Sedan placeras ett gummiband runt dem med en knut, så att kablarna hålls ihop. Ett till användningsområde är ihophållning av kabelstammar och lindade kablar.

En elastisk snörbindningsmaskin som är mycket lämpligt för kabelindustrin är AXRO-IN 2. Denna maskin är speciellt utvecklad för runda produkter med en inre diameter från 35 mm.

Här kan du se en video av AXRO IN-2.

Fisk

En elastisk snörbindningsmaskin som är mycket lämplig för användning i fiskindustrin är AXRO FQC2 M. Denna snörbindningsmaskin är helt tillverkad av rostfritt stål. När denna snörbindningsmaskin har använts kan den rengöras helt utan risk för rost och korrosion.

Vill du ha mer information om bunkring i ditt företag?
Vänligen kontakta oss!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase