08 - 503 05 300
Kontakta oss

Referenskunder Bleckmann

Utmaning

Bleckmann är en global distributör av kläder och leksaker. Produkterna lastas på pallar som sedan transporteras med lastbilar.

Pallarna som transporteras måste förpackas tätt och säkert. Denna process måste göras fort och snabbt så att ett stort antal pallar kan transporteras per dag. Dessutom är det viktigt att de anställda belastas fysiskt så lite som möjligt. Bleckmann hade utmaningen att göra förpackningsprocessen så effektiv och billig som möjligt.

Lösning

För att göra sträckfilmsprocessen för pallarna så smidig och snabb som möjligt valdes en robotsträckfilmare (CSM). Robotsträckfilmaren filmar pallarna medan de anställda på Bleckmann kan utföra andra aktiviteter. Som ett resultat kan fler pallar förpackas på en dag så att kapaciteten inom distributionscentret kan ökas och de anställda belastas mindre.

I den här videon kan du se vilka fördelar det är att arbeta med en robotsträckfilmare.

Resultat

Genom att använda robotsträckfilmare påskyndas inpackningsprocessen och därmed överföringen av produkter. Sträckfilmsmaskinen är mobil, vilket innebär att du kan filma in på olika platser. Handledare Maurice av Bleckmann förklarar: ”Vi märker att inpackningsprocessen är lättare eftersom vi emballerar i olika hallar. Vi behöver inte längre packa in produkterna själva, vilket sparar oss mycket fysisk ansträngning. Som ett resultat kan fler pallar bearbetas på en dag, vilket är en stor fördel, särskilt under upptagna perioder!”

Dessutom kan fler pallar hanteras på en dag och mindre fysisk styrka krävs.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Kontakta oss

SE SE Contact form

CYKLOP GUIDAR DIG UNDER HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅD, KÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Mer än 100 års erfarenhet!

Vi har arbetat i förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från design till produktion i våra egna fabriker och från den minsta enheten till den största automatmaskinen. Vi arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher. Vi har verkligen sett allt.

Nyfiken på våra berättelser? Kontakta oss sedan!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase