08 - 503 05 300
Kontakta oss

Referenskunder

DutchBoxx

DutchBoxx är en nederländsk tillverkare av wellpappförpackningar, där ett komplett sortiment av kundanpassade lådor och förpackningar tillverkas internt. Produkterna ska samlas i slutet av monteringslinjen så att de kan levereras till kunden som ett paket. Den helautomatiska bandmaskinen måste passa sömlöst i linjen, varigenom produkterna inte skadas under bandningen. Läs mer om lösningen och resultatet här.

Bleckmann

Bleckmann, en världsspelare inom logistik, syftar till att förbättra hanteringen av produkter på ett effektivt, flexibelt och arbetsvänligt sätt. Dessutom måste pallarna förpackas ordentligt och måste förhindra stöld. Läs här vilken lösning Cyklop erbjöd.

Früchtehof Schindler

Sparrisodlare Früchtehof Schindler i Tyskland ville packa sparris snabbare, mer effektivt och mer miljövänligt. Läs här för att ta reda på hur vi hjälpte!

Pas Reform

Pas Reform, en äggkläckningsmaskin-exportör, letade efter ett sätt att göra förpackningsprocessen snabb och effektiv med minsta möjliga fysiska börda för anställda. Klicka här för mer information om hur vi hjälper dig.

Förbättrat stöldskydd

Vid DA Retail-koncernens distributionscenter i Zwolle letade de efter ett sätt att skydda sina produkter mot stöld under transport.

Läs här hur det fungerade.

Öka hastigheten på orderbehandlingssystemet

Verhoek International Transport B.V. i Genemuiden ville förbättra effektiviteten i sin interna transportprocess.

Titta här för resultatet!

Effektiv lösning för blomsterindustrin

En kund i blomsterindustrin letade efter en effektiv lösning för manuell filmning av transportvagnar med film.

Titta här för vår lösning!

Kostnadsbesparing inom tvätteriindustrin

CleanLease ville skicka över 1 miljon paket med handdukar på ett så effektivt sätt som möjligt.

Titta här för resultatet!

CYKLOP GUIDAR DIG UNDER HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅD, KÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Mer än 100 års erfarenhet

Vi har arbetat inom förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från konstruktion till produktion i våra egna fabriker och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Vi arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher. Vi har verkligen sett allt.

Nyfiken om våra historier? Kontakta oss!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase