08 - 503 05 300
Kontakta oss

Referenskunder DutchBoxx

Utmaning

DutchBoxx är en nederländsk tillverkare av wellpappförpackningar, där ett komplett sortiment av kundanpassade lådor och förpackningar tillverkas internt. Produktionen är mycket flexibel, alla typer av förpackningar kan bearbetas på en av de sex produktionslinjerna. Kartongförpackningen är klippt, tryckt och buntat så att den kan gå till kunden. Det är viktigt att förpackningen är ordentligt fastspänd, men att produkten inte är böjd, skadad eller deformerad.

Eftersom produktionen är flexibel och förpackningen skiljer sig från stor till liten förpackning är det viktigt att maskinerna som används också kan användas flexibelt. Maskinen måste kunna mäta storleken på paketen för att göra en anpassad bandning. DutchBoxx levererar förpackningar som är återvinningsbara så det är viktigt att bandmaterialet också är återvinningsbart så att kunden har lite eller inget restavfall.

Lösning

Begäran från DutchBoxx var att designa en bandmaskin som sömlöst ansluter till den befintliga produktionslinjen. Kraven var att bandmaterialet kan återvinnas helt (tunt band, återvinningsbart material), att de anställda inte behöver göra någon fysisk ansträngning och att maskinen kan upptäcka dimensioner för att klara variationen. Projektavdelningen i Cyklop började arbeta med denna fråga och utvecklade en Ampag bandmaskin med transportband. Maskinen är helautomatisk och kan banda alla önskade storlekar oberoende, enkelt och snabbt.

Resultatet

Efter att maskinen har kört på Dutchboxx i flera månader kan verkställande direktör Piet Stilma säga följande om det: ”Bandmaskinen applicerar snabbt och effektivt robusta remmar på förpackningarna utan att skada produkterna. Perfekt för kartonger!”

Är du nyfiken på att automatisera din förpackningsprocess? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Kontakta oss

SE SE Contact form

CYKLOP GUIDAR DIG UNDER HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅD, KÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Mer än 100 års erfarenhet!

Vi har arbetat i förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från design till produktion i våra egna fabriker och från den minsta enheten till den största automatmaskinen. Vi arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher. Vi har verkligen sett allt.

Nyfiken på våra berättelser? Kontakta oss sedan!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase