08 - 503 05 300
Kontakta oss

Referenskunder 'Göra besparingar i orderprocessen'

Utmaning

Verhoek International Transport B.V. är en logistikleverantör lokaliserad i Genemuiden. Företaget har över 60 års erfarenhet av bearbetning och leverans av rullar av mattor, vinyl och konstgjorda gräsmattor.

Verhoek ville förbättra effektiviteten i sitt transportsystem. Hittills var “matt-processen” helt manuell och involverade i att lossa ungefär 3 000 mattor per släpvagn med efterföljande sortering och leverans till i genomsnitt 120 leveransadresser. En intensiv och tidskrävande process. Verhoek ville optimera processen och minska genomloppstiden, arbetet och kostnaderna.

Lösning

Det beslutades att installera en CSO 1400 RA horisontell sträckfilmsmaskin, med en PLC med Siemens styrenhet, kombinerat med ett automatiskt V-format transportbanesystem. Den horisontella sträckfilmsmaskinen, styrenheten och transportören levererades i sin helhet av Cyklop.

Väl på transportbanan formas de olastade mattorna till en lämplig förpackning med sträckfilm i den horisontella sträckfilmningsmaskinen. Genom att placera ett kartongrör i mitten av mattorna kan förpackningen enkelt lyftas med en gaffeltruck och transporteras.

Resultat

Besparingarna är stora. Till exempel, hur många gånger mattrullarna hanteras har minskat från 5 till 1. Kostnadsbesparingar har uppnåtts eftersom genomloppstiden för den övergripande processen har förkortats och den arbetstid som inte längre krävs för denna process har använts på annat håll. Dessutom har den nuvarande arbetssättet många ergonomiska fördelar för de anställda.

Nyfiken om vad vi kan göra för dig? Tveka inte att kontakta oss.

CYKLOP GUIDAR DIG UNDER HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅD, KÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Mer än 100 års erfarenhet

Vi har arbetat inom förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från konstruktion till produktion i våra egna fabriker och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Vi arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher. Vi har verkligen sett allt.

Nyfiken om våra historier? Kontakta oss!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase