08 - 503 05 300
Kontakta oss

Referenskunder 'Kostnadsbesparing'

Utmaning

CleanLease är en industriell tvätt som specialiserat sig på att rengöra och hyra ut högkvalitativa textilier. Deras kunder är främst sjukhus och andra vårdinstitutioner.

Varje år tvättar, rengör, packar och skickar CleanLease mer än en miljon paket av handdukar. Problemet var att staplade paket föll isär och behövde omstaplas eller i vissa fall tvättas på nytt.

Lösning

Det beslutades att installera en helautomatisk Ampag Boxer Transit-bandningsmaskin. Med den här maskinen pressas de vikta och staplade handdukarna ihop och bandas automatiskt i uppsättningar om fem. Denna metod resulterar i kompakta buntar som är stabila och bra att stapla.

Resultat

Fördelen med bandning av produkten är att fler handdukar kan staplas på en vagn. Detta sparar på fraktkostnader och lagringskostnader. Mängden att “omarbeta” minskades också avsevärt, eftersom det är mindre att stapla om och/eller tvätta på nytt nu.

En annan fördel är att leveranser kommer i bättre skick till kunden än tidigare.

Nyfiken om vad vi kan göra för dig? Tveka inte att kontakta oss.

CYKLOP GUIDAR DIG UNDER HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅD, KÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Mer än 100 års erfarenhet

Vi har arbetat inom förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från konstruktion till produktion i våra egna fabriker och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Vi arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher. Vi har verkligen sett allt.

Nyfiken om våra historier? Kontakta oss!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase