08 - 503 05 300
Kontakta oss

Referenskunder Pas Reform

Utmaningen

Pas Reform är en enskild leverantör av integrerade äggkläckningslösningar. Företaget är en leverantör av maskiner och material som behövs för att bygga en inkubator.

Paketen som används för transport har olika former och är tunga. Produkterna måste dock förpackas tätt så att inget kan gå fel under transporten.

Lösningen

Eftersom produkterna transporteras i ojämna förpackningar är det viktigt att sträckfilmningen klarar av dessa skillnader.

Lösningen för denna utmaning är sträckfilmsroboten (CSM). Denna maskin “går” runt pallarna, oavsett vilken form den har, hur tung eller hur stor pallen är. Maskinen filmar tätt så att paketen kan transporteras enkelt och säkert.

Resultatet

Efter att sträckfilmsroboten togs i bruk blev det tydligt att det är mycket snabbare att förbereda produkter för transport. En annan stor fördel är att alla pakettyper och storlekar levereras snyggt och transporteras säkert.

Är du nyfiken på vad vi kan göra åt dig? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

SE SE Contact form

CYKLOP GUIDAR DIG UNDER HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅD, KÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Över 100 års erfarenhet!

Vi har varit verksamma inom förpackningsindustrin i över 100 år! Från konstruktion till produktion i våra egna fabriker – och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Vi arbetar för såväl stora som små kunder i alla branscher. Med vår långa och breda erfarenhet kan ni känna er trygga med att vi tar fram den bästa lösningen för just era behov.

Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase