08 - 503 05 300
Kontakta oss

Referenskunder 'Stöldskydd vid ett apotek'

Utmaning

DA är en nationell apotekskedja. Från sitt distributionscenter i Zwolle transporteras produkterna till mer än 400 olika apotek i Nederländerna.

DA Retail Group distributionscenter letade efter en lösning för att skydda sig mot stöld. Vid den tidpunkten, om en leverans inte var rätt, fanns det inget sätt att berätta var det saknade innehållet var eller var problemet hade uppstått. En lösning var nödvändig för att utesluta risken för stöld. En förutsättning var att denna lösning måste integreras i den befintliga produktionslinjen på ett säkert sätt.

Lösning

Det beslutades att installera en helautomatisk Ampag Boxer Transit-bandningsmaskin. Med den här bandningsmaskinen och användandet av papperstejp är det praktiskt taget omöjligt att öppna en förpackning på ett diskret sätt. Denna maskin är helt anpassad efter behovet och kravet att ingå i befintlig produktionslinje.

För att skydda sig mot produktionsstopp var slutsatsen ett 24-timmars-serviceavtal. Vårt serviceteam är redo och väntar på att svara dag eller natt!

Resultat

När beställningar anländer kan varje enskilt apotek nu omedelbart se om några lådor har öppnats på vägen. Antalet “förlorade” produkter har sedan dess minskat betydligt.

Nyfiken om vad vi kan göra för dig? Tveka inte att kontakta oss.

CYKLOP GUIDAR DIG UNDER HELA FÖRPACKNINGSPROCESSEN
FRÅN RÅD, KÖP, INSTALLATION TILL SERVICE OCH UNDERHÅLL

Mer än 100 års erfarenhet

Vi har arbetat inom förpackningsindustrin i mer än 100 år. Från konstruktion till produktion i våra egna fabriker och från den minsta enheten till den största helautomatiska maskinen. Vi arbetar för stora och små kunder som arbetar i alla möjliga branscher. Vi har verkligen sett allt.

Nyfiken om våra historier? Kontakta oss!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase